Betonboring

Boring i beton, teglsten og andre hårde materialer til kloakrør, fjernvarme, VVS, ventilation, el og andre tekniske installationer

Betonboring

Hos Jysk Diamantskæring har vi den rette erfaring og de krævede ressourcer, som gør, at vi kan løse selv de helt store opgaver indenfor betonboring af stort set alle slags huller. Vi borer huller for både private og erhverv til alt lige fra aftræk til skorsten til varmerør.

Vi udfører betonboring med et kernebor, som er bestykket med segmenter af en blanding af kunstigt fremstillede diamanter samt diverse metaller til binding og placering af diamanterne. Vi udfører arbejdet ved at finde frem til den mest effektive løsning til de enkelte opgaver, så vi får de bedste resultater til de forskellige opgaver. Vi anvender forskellige segmenter alt efter hvilken opgave der er tale om, og netop derfor kan vi klare mange forskellige betonsammensætninger eller hårdheder ved betonen. Vi udfører både tør og våd betonskæring, så metoden altid passer til opgaven.

Når vi udfører betonboring, skabes der et meget præcist resultat med et veldefineret rundt hul. Vi råder over en bred vifte af kernebor, og vi har derfor både standart størrelser samt specialstørrelser med blot meget få millimeters spring. Ligger vi ikke inde med den præcise størrelse kernebor vores kunder ønsker, kan vi fremskaffe alle størrelser med meget kort varsel.

Vi udfører altid betonboring med kunden i fokus. Kvalitet er en kerneværdi hos Jysk Diamantskæring og vi vægter service utrolig højt, således vores kunder altid står tilbage med et tilfredsstillende resultat. Vi finder sammen med kunden den bedste løsning til den enkelte opgave, således der er 100 % overensstemmelse med kundens behov og ønsker, og det færdige resultat vi leverer.

Vi borer typisk til tekniske installationer i nybyggeri eller bestående byggeri for både PRIVATE og ERHVERV, herunder til føringsveje for:

VVS-installationer
Ventilation
El-installationer
Aftræk til skorsten
Andre tekniske installationer

Betonboring

Til forskellige typer opgaver

En af vores absolutte kernekompetencer er betonboring. Vi borer huller i både beton, tegl, marmor, asfalt samt mange andre hårde materialer. Vores kernebor kan bore i dimensioner op til ø1000mm, og er dette ikke tilstrækkeligt til opgaven, tilbyder vi cirkelskæring, hvor vi har muligheden for at skære huller fra ø650mm til ø8000mm med cirkelsav.

Vi udfører betonboring med kraftige kerneboremaskiner, som kan bore gennem stort set alle hårde materialer. Kerneboremaskinen monteres med et borestativ i enten gulv, loft eller væg, som kan vinkles både for- og bagover. Har vi ikke mulighed for at fastgøre boestativet, anvender vi som oftest vakuumanlæg, således vi stadig kan udføre opgaven til præcision. Dette ses især ved flisebelagte gulve eller vægge.

Betonboring er ofte den bedste løsning, når der skal bores huller til mange forskellige typer opgaver. Vores boremaskiner er, på grund af borets hårdhed, særdeles modstandsdygtige, selv når det kommer til ekstra hårde materialer. Betonboring giver et fint og præcist snit, uanset størrelse og materiale der skal arbejdes i, og vi kan bore både horisontalt og vertikalt, så der altid er en løsning, der passer til dit specifikke ønske.

På baggrund af mange års erfaring og kompetente og professionelle medarbejdere har vi stor indsigt i hvilke løsninger, der passer bedst til de forskellige typer opgaver. Vi ved derfor hvordan vi løser stort set alle opgaver med betonboring, på en måde så vi får det mest optimale slutresultat.

Forudsætninger

Ved betonboring skal der er være følgende til rådighed:

Ovennævnte er sædvanligvis forudsat at være til rådighed indenfor en afstand af 50 meter.

Priser på betonboring

Når der skal beregnes priser på betonboring, er der forskellige faktorer vi tager i betragtning. Vores priser afhænger af størrelsen på opgaven, hvilket materiale der skal bores i, hvor omfattende arbejdet er samt meget mere. Vi kan af den grund først give en konkret pris på arbejdet, når vi kender hele opgavens omfang.

Står du og skal have boret et hul, og er du interesseret i at høre mere om vores arbejde med betonboring samt hvilke priser vi kan tilbyde dig, kan du altid kontakte os. Vi rådgiver, vejleder og svarer med glæde på de spørgsmål du ligger inde med, ved en uforpligtende samtale med en af vores medarbejdere indenfor området.

Kvaliteten i højsædet

Hos Jysk Diamantskæring har vi altid kvaliteten som første prioriteten i vores arbejde. Vi yder en service i topklasse, og en service hvor kunden altid er i fokus. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi udfører og vi arbejder udelukkende med godkendte teknikker, så vi kan levere det bedste resultat. Vi vægter kundetilfredsheden højt, og udfører derfor altid vores arbejde i tæt samarbejde med vores kunder.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med betonboring, og de har derfor både den ekspertise og erfaring, der skal til, for at skabe det bedste stykke arbejde. Vi er altid opdaterede på de nyeste metoder og processer i branchen, og for at skabe de bedste resultater, kvalitetssikre vi hos Jysk Diamantskæring altid det færdige arbejde.