BetonskæringSkæring i beton, tegl, granit og andre hårde materialer i indtil 720mm dybde

Betonskæring

Beton ses som et af grundelementerne i størstedelen af mange byggeprojekter. Fundamentet i langt de fleste huse og bygninger er støbt i beton. I nybyggerier ses det ofte at der til både indvendige vægge samt ydervægge er brugt elementer af store betonblokke. Der er derfor i mange forskellige henseender brug for at kunne skære i denne beton.

Hos Jysk Diamantskæring har vi mange års erfaring indenfor betonskæring. Med betonskæring kan vi skabe de bedste resultater med rene og særdeles præcise snit i både beton, mursten, armeret beton, granit samt mange andre hårdere materialer. Vi gør en dyd ud af at skabe de bedste resultater, med fokus på alt lige fra afdækning til selve skæringen. Hos Jysk Diamantskæring er det standartprocedure at arbejde med både afdækning og vandsugning, så vi efterlader mere end blot et godt resultat, men også et rent og ryddeligt arbejdssted.

Med betonskæring kan vi skære helt tæt med gulv og hjørner, da vores højfrekvente og elektriske vægsave giver et meget præcist snit. Vi monterer vægsaven med beslag, og ved mere komplicerede opstillinger hvor det ikke er muligt at montere vægsaven som sædvanlig, har vi flere forskellige løsninger, uanset hvilket materiale der skal monteres på.

Vi har altid kunden i fokus, og arbejder ud fra et princip om, at samarbejde er en af de vigtigste faktorer for at kunne skabe det bedste resultat for vores kunder. Vi er i tæt dialog med vores kunder, så vores arbejde altid stemmer overens med kundens ønsker og behov. På den måde afleverer vi altid et tilfredsstillende slutresultat.

Jysk Diamantskæring skærer i beton, mursten og andre hårde materialer i forbindelse med etableringen af:

Dør- og vindueshuller

Større porthuller

Elevatorskakter

Trapper

Nedskæring af altaner

Større ventilations- eller installationsåbninger

BetonskæringTil mange typer opgaver

Hos Jysk Diamantskæring har vi de rette ressourcer til at kunne klare både små og store opgaver. Vi har erfaring med alt lige fra byggeprojekter til motorvejsbroer til skæring under vand. Vi skærer i mange forskellige hårde materialer indtil 720mm dybde, og er tykkelsen tykkere end dette, løser vi opgaven med wireskæring. Vi løser mindre opgaver i beton, letbeton og tegl med forskellige håndholdte save.

Når der skal udføres betonskæring, er det enormt vigtigt at arbejdet bliver gjort korrekt og præcist, for ikke at skade fundamenter, rør eller andet. Det kan have store konsekvenser både rent praktisk, men også visuelt, hvis ikke betonen er skåret rigtigt til. Vores kompetente og erfarende medarbejdere vil altid sikre sig at der bliver lavet et godt stykke arbejde, så det færdige resultat bliver 100 % optimalt. Vi har stor indsigt i hvilke løsninger, der egner sig bedst til de forskellige typer opgaver, og vi ved derfor hvordan vi arbejder med betonskæring på bedst mulig vis.

Står du og skal have udført et stykke arbejde med betonskæring, eller er du interesseret i at høre mere? Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din opgave, priser og hvad der ellers er relevant for dig. Vores professionelle medarbejder står altid klar til at rådgive og vejlede, så du finder den bedste løsning til arbejdet.

Forudsætninger

Ved vægtskæring skal der være følgende til rådighed:

Ovennævnte er sædvanligvis forudsat at være til rådighed indenfor en afstand af 50 meter.