DiamantskæringFOR BYGGERI & ERHVERVSLIVET

VI KØRER BÅDE PÅ STORE OG SMÅ OPGAVER

Vores hovedopgaver er at skære for erhverv. Vi skærer og borer og laver mange specialopgaver. Vores stærke side er, at vi er mange ansatte og bor forskellige steder i Jylland. Det betyder, at vi rimeligt hurtigt kan komme frem til opgaverne, Vi ved af erfaringer, at mange opgaver skal løses her og nu.​

Ved store opgaver har vi mulighed for at sætte en antal folk på, så det kan gå hurtigt. Vi kan også klare opgaver hvor vi køre på skiftehold.​ Små opgaver bliver prioriteret ligeså høj som store.

​Vi har i firmaet den politik, at alle opgaver er vigtige. Ligeså er det vigtigt, at vi løser opgaven hurtigt og til tiden. Vi er ikke bange for at tage en ekstra tørn hvis det er nødvendigt. Vores udstyr er altid opdateret. Vi gør meget ud af, at have det nyeste og bedste udstyr som findes.

​Vi er i firmaet indstillet på, at det er vigtigt at få opgaverne løst, selv om det tager lidt længere tid end planlagt. Vi har i, firmaet lavet en afspadseringsplan som gør, at de dage der bliver lidt lange, kan afspadseres når opgaven er afsluttet.