Diamantskæring

Skæring i beton, tegl, granit og andre hårde materialer i indtil 720mm dybde

Diamantskæring

Diamantskæring resulterer i et rent og præcist snit i beton, armeret beton, mursten, granit og andre hårde materialer, som gør det nemt for den næste håndværker f.eks. at montere et vindue, en dør eller en port.
Jysk Diamantskæring prioriterer ordentlig afdækning ved hver opgave – vandsugning og afdækning er standard hos Jysk Diamantskæring. Vi efterlader altid arbejdsstedet rent og ryddeligt til de næste håndværkere.
Vi kan skære helt tæt med gulv eller et indvendigt hjørne med vore højfrekvente, elektriske vægsave – og vi har beslag til monteringen af vægsaven ved komplicerede opstillinger eller fremstiller de nødvendige beslag til løsning af specialopgaver.
Hvor der ikke ønskes overskæring ved f.eks. hjørnerne til en fremtidig dør, vindue eller portåbning, så bores hjørnerne ud, og de indvendige hjørner skæres ren med en speciel tætskæringsklinge.
Vi skærer i beton, armeret beton, tegl, granit og andre hårde materialer i indtil 720mm dybde med elektriske, højfrekvente vægsave – er tykkelsen over 720mm, så løses opgaven i stedet ved wireskæring.
Ved mindre tykkelser af beton, tegl og letbeton, kan opgaverne ligeledes udføres med forskellige håndholdte save.

Jysk Diamantskæring skærer i beton, mursten og andre hårde materialer i forbindelse med etableringen af:

Dør- og vindueshuller
Større porthuller
Elevatorskakter
Trapper
Nedskæring af altaner
Større ventilations- eller installationsåbninger

Diamantskæring

Til de fleste typer opgaver

Jysk Diamantskæring løser ofte større opgaver med diamantskæring, f.eks. i forbindelse med renovering af større boligkomplekser, hvor hele bygningsdele skal fjernes, elevatorskakter skal etableres, altaner skal skæres ned, lejligheder skal sammenlægges og hvor mange nye døråbninger samt vinduesåbninger skal skæres i beton eller mursten.

Jysk Diamantskæring har f.eks. i forbindelse med omdannelsen og renoveringen af Gellerupparken i Aarhus skåret den velkendte og ikoniske byport, der er etableret på mindre end 10 dage ved gennemskæring af hele boligblokken.

Jysk Diamantskæring har tillige erfaring med skæring af motorvejs- og jernbanebroer, f.eks. i forbindelse med sideudvidelse af eksisterende motorvejsbro på Djursland motorvejen.

Såfremt skæring under vand er påkrævet, så råder Jysk Diamantskæring tillige over hydraulisk sav til løsning af disse opgaver eller skæringen løses med wireskæring.

Forudsætninger

Ved vægtskæring skal der være følgende til rådighed:

Ovennævnte er sædvanligvis forudsat at være til rådighed indenfor en afstand af 50 meter.