Rillefræsning

Rillefræsning i betonvægge og -gulve til VVS, el, og andre tekniske installationer

Rillefræsning

Jysk Diamantskæring tilbyder også effektivt at udføre fræsning af riller i beton eller teglsten/mursten til VVS, el og andre tekniske installationer, hvad enten det er få meter riller en enkelt væg eller kilometervis af rillefræsning i forbindelse med større renoveringer eller nybyggeri.

Rillefræsning udføres typisk med dobbelte, diamantklinger – hvor der er behov for dybere riller eller bredere riller, resalitter eller udsparinger skærer vi typisk med enkelt klinger med en rillefræser, håndsav eller lille vægsav afhængigt af opgaven.

Jysk Diamantskæring anvender kraftige H-klasse støvsuger til rillefræsning – støvsugeren er tilsluttet rillefræseren for at minimere støvgener. H-klasse er den højeste sikkerhedsklasse for industrielle støvsugere til byggebranchen, et H-klasse filter fjerner helt op til 99.995% af støvet fra arbejdsmiljøet, herunder sundhedsskadelige partikler som respirabelt kvarts, skimmelsporer, asbest, blyholdigt støv, mineralske fibre, bitumen o.lign.

Medarbejderen er desuden yderligere beskyttet med en respirator, et turboværn med et filter tilpasset opgaven.

Rillefræsning

Til de fleste typer opgaver

Der er ikke en opgave, der er for stor eller for lille til os – vi har tre årtiers erfaring og råder over de mest effektive maskiner til fræsning af riller i beton.

Rillefræsning udføres almindeligvis som tørskæring, men hvor der anvendes vand er en våd-støvsuger tillige tilsluttet rillefræser eller håndsaven for at minimere støv og skærevand.

Forudsætninger

Ved vægtskæring skal der være følgende til rådighed:

Ovennævnte er sædvanligvis forudsat at være til rådighed indenfor en afstand af 50 meter.