Gulvskæring

Skæring i betongulve, betondæk eller skæring i asfalt

Gulvskæring

Gulvskæring er et alternativ til f.eks. ophugning af betongulve, idet gulvskæring resulterer i et perfekt snit og flottere slutresultat. Samtidig betyder gulvskæring mindre støj, mindre støv, ingen påvirkning af den tilstødende bygningsdel, og ingen rystelser.

Typisk anvendes gulvskæring også til afgrænsning af et betongulv eller -dæk, der skal ophugges. I forbindelse med f.eks. opskæring af betongulve tilbyder vi tillige udtagning og bortkørsel af ofte betydelige mængder af betonaffald.

Gulvskæring udføres med en hårdmetalsklinge påsat segmenter med kunstige diamanter – diamanterne er positionerede for optimal skæring i beton og andre hårde materialer. Klingerne skærer igennem alle materialer, herunder armering og rionet indstøbt i betongulvet.

Oftest er et betongulv eller dæk 10-20cm tykt, men hos Jysk Diamantskæring kan vi med gulvskæring skære i en dybde indtil 43cm – er der behov for at skære dybere, kan vi skære dybere med vor vægsav.

Har du behov for hjælp til skæring i betongulve, skæring i fliser eller asfaltskæring, kan vi hos Jysk Diamantskæring udføre professionelt skærearbejde, der tager højde for dit specifikke projekt.
Det kan være opgaver som:

Skæring i betongulve, etagedæk og andre flader
Opskæring og udtagning af betongulve
Skæring af render til gulvvarme
Skæring af dilatationsfuge i betongulve
Skæring af asfalt eller andre hårde belægninger
Større ventilations- eller installationsåbninger

Gulvskæring

Til de fleste typer opgaver

Jysk Diamantskæring råder over flere forskellige gulvsave til forskellige formål, herunder betonskæring i forskellige tykkelser, præcisionsskæring, dilatationsfuger med brede klinger, tørskæring, og skæring i asfalt.

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og der er ikke en opgave, der er for stor eller for lille til os.

Forudsætninger

Ved vægtskæring skal der være følgende til rådighed:

Ovennævnte er sædvanligvis forudsat at være til rådighed indenfor en afstand af 50 meter.