Diamantboring

Boring i beton, teglsten og andre hårde materialer til kloakrør, fjernvarme, VVS, ventilation, el og andre tekniske installationer

Diamantboring

Jysk Diamantskæring har erfaringen og ressourcerne til at løse de helt store opgaver med tusindvis af huller, og vi har samtidig bevaret fleksibiliteten til at bore enkelte huller for både PRIVATE og ERHVERV til ventilation, aftræk til tørretumbler, skorsten, emhætte eller varmerør og afløb.
Diamantboring udføres med et kernebor bestykket med segmenter bestående af en nøje sammensat blanding af kunstigt, fremstillede diamanter og forskellige metaller til binding og placering af de kunstigt, fremstillede diamanter. Ved forskellige betonsammensætninger eller hårdheder har vi mulighed for at anvende forskellige segmenter for den mest effektive løsning og det mest optimale resultat.
Resultatet med diamantboring er et meget præcist, og veldefineret, rundt hul med en given diameter. Jysk Diamantskæring råder over mange forskellige størrelser kernebor – alle standard størrelser og rigtig mange special størrelser med få millimeters spring, og har vi ikke den størrelse, som du har behov for, så kan enhver størrelse fremskaffes med kort varsel.
Diamantboring udføres med særlige, kraftige kerneboremaskiner, som monteres med et borestativ på væg, i gulv eller loft. Borestativet kan vinkles 45° i for- og bagover, typisk bores et hul til f.eks. en DUKA ventilation med et lille fald på 3° ud, således at eventuelt kondensvand løber ud – og ikke ind i bygningen eller lægger sig i det gennemgående rør.
Hvor det ikke er muligt at fastgøre borestativet, f.eks. på et flisebelagt gulv eller væg i et badeværelse, så anvender vi typisk et vakuumanlæg til at fiksere kerneboremaskinen.
Diamantboring udføres med vand til køling af segmenterne og kerneboret, som løber gennem kerneboremaskinen, ud gennem et centralt hul kerneboret og presses ud til siderne og ned langs borets indvendig side. Borevandet kommer retur og opsamles typisk direkte i et ringsug, et V-sug eller ved en god afdækning for større bor. På indvendig (eller modsatte side) foretages afdækning, således at der er styr på borevand.
Hvor det er påkrævet grundet særlige forhold tilbyder Jysk Diamantskæring ligeledes tørboring med en special kerneboremaskine og særlige kernebor med lasersvejste segmenter.

Vi borer typisk til tekniske installationer i nybyggeri eller bestående byggeri for både PRIVATE og ERHVERV, herunder til føringsveje for:

VVS-installationer
Ventilation
El-installationer
Aftræk til skorsten
Andre tekniske installationer

Diamantboring

Til de fleste typer opgaver

Boring i beton er en af vore absolutte kernekompetencer – vi borer huller i beton, tegl, marmor, kampesten, asfalt og andre hårde materialer med kernebor i dimensioner op til ø1000mm.

– og hvor dette ikke er tilstrækkeligt, så tilbyder Jysk Diamantskæring cirkelskæring, med skæring af runde huller fra ø650mm til ø8000mm med vor højfrekvente eller hydrauliske cirkelsave.

Priser på diamantboring

Prisen på diamantboring afhænger af en lang række faktorer. Prisen varierer alt efter hvilken specifik opgave der er tale om. Når først vi kender omfanget af den pågældende opgave, kan vi give en konkret pris på arbejdet.

Er du interesseret i at høre mere om vores diamantboring priser, eller har du spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende snak om priser, omfang og hvad der ellers er relevant for lige netop dig.

Forudsætninger

Ved diamantboring skal der er være følgende til rådighed:

Ovennævnte er sædvanligvis forudsat at være til rådighed indenfor en afstand af 50 meter.

HVORFOR DIAMANTBORING?

Vi mener at diamantboring er det rigtige valg, når der skal bores huller til diverse opgaver. Vores diamantborer er enormt modstandsdygtige og kan skære igennem alle materialer på grund af diamantens hårdhed. Du kan derfor vide dig sikker på at diamantboring næsten altid vil passe til din boreopgave. Derudover giver diamantboring et meget præcist resultat set i forhold til andre typer af boring. Du kan med diamantboring altså være sikker på præcise huller og fine snit. Med denne type boring har du mulighed for både horisontale og vertikale boringer, og du har mange muligheder indenfor valg af borets størrelse. Når der bores med diamantboring, minimeres viberationerne under boringen, hvilket forhindrer at der opstår brud på selve fundamentet.

Diamantboring har altså mange fordele og er ofte den perfekte løsning, når der skal bores huller til eksempelvis tekniske installationer.

kvaliteten i højsædet

Hos Jysk diamantskæring har vi altid kvaliteten som første prioriteten i vores arbejde. Vi yder en service i topklasse, og en service hvor kunden altid er i fokus. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde vi udfører og vi arbejder udelukkende med godkendte teknikker, så vi kan levere det bedste resultat. Vi vægter kundetilfredsheden højt, og udfører derfor altid vores arbejde i tæt samarbejde med vores kunder.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med diamantboring, og de har derfor både den ekspertise og erfaring, der skal til, for at skabe det bedste stykke arbejde. Vi er altid opdaterede på de nyeste metoder og processer i branchen, og for at skabe de bedste resultater, kvalitetssikre vi hos Jysk Diamantskæring altid det færdige arbejde.

Vi anvender nogle de bedste maskiner på markeder i vores arbejde med diamantskæring. Vi efterlader altid et færdigt resultat, så der ikke efterfølgende er behov for ændringer af nogen art. Dertil hverken larmer eller sviner diamantboring særlig meget i forhold til andre metoder indenfor boring.

Med kvalitet, kundetilfredshed og service yder Jysk Diamantskæring altid sit bedste, for at skabe glade og tilfredse kunder.