BetonslibningSlibning af betongulve, fra fjernelse af betonslam til færdigt HTC SuperFloor hårdt, slidstærkt, allergivenligt med minimal rengøring og vedligehold

Betonslibning

Jysk Diamantskæring udfører slibning af betongulve for både PRIVATE og ERHVERV i forbindelse med nybyggeri eller renovering af betongulve i eksisterende byggeri.
De fleste betongulve støbes i dag med flydebeton, som efter hærdning fremstår med et slamlag på toppen, en ujævn flade med lufthuller – og ofte også små sten i overfladen. Betongulvet skal slibes plant, fri for betonslam og ujævnheder for at opnå det optimale udgangspunkt for den efterfølgende lægning af trægulve eller fliser.
Slibemaskinerne monteres med forskellige segmenter belagt med diamanter afhængig af betonens hårdhed eller formålet med betonslibningen – det kan f.eks. være med segmenter til at fjerne lim eller epoxyrester fra en tidligere gulvbelægning, segmenter til at fjerne betonslamlag, det kan være aggressive segmenter med det formål formål at fjerne meget beton, eller det kan være en proces med gradvis finere segmenter til slibning af betongulve, som til sidst fremstår som moderne, utroligt slidstærke newyorker gulve eller SuperFloorTM.
Vi råder over de mest effektive maskiner til betonslibning på markedet – fra store, fjernbetjente maskiner med et højt slibetryk til store, krævende opgaver og til mindre maskiner i flere størrelser samt håndholdte enheder, som anvendes ved mindre områder, langs kanter eller på lodrette flader.

Vi borer typisk til tekniske installationer i nybyggeri eller bestående byggeri for både PRIVATE og ERHVERV, herunder til føringsveje for:

VVS-installationer

ventilation

el-installationer

aftræk til skorsten

andre tekniske installationer

BetonslibningTil de fleste typer opgaver

Ved slibning af beton anvender vi kraftige, H-klassificerede støvsugere til at minimere kvartsstøv, som fremkommer ved slibning af betongulve. H-klassificerede støvsugere er de støvsugere med den bedste filtrering – de er udstyret med et HEPA 13-filter, der filtrerer 99.95% af alle partikler.

Til mere krævende opgaver, hvor der skal fjernes meget beton, tilbyder vi betonfræsning.

Vores mål er at kunne hjælpe vores kunder med gode og holdbare resultater af betonslibningen. Netop derfor er vores produkter nøje udvalgt, og giver det bedst mulige resultat til de forskellige opgaver.

Forudsætninger

Ved diamantboring skal der er være følgende til rådighed:

Ovennævnte er sædvanligvis forudsat at være til rådighed indenfor en afstand af 50 meter.