Alt arbejde i betonBoring og skæring af beton i Viborg og omegn

VI ER SPECIALISTER MED EN HØJ STANDARD I VIBORG

Hos Jysk Diamantskæring er vi førende inden for skæring og boring i beton, betonslibning, fræsning samt opbrydning af beton. Vi har den nyeste teknologi inden for vægskæring samt wire- og cirkelskæring, som gør det muligt for os at skære forskelligt materiale ud i lige de dimensioner der ønskes.

Vi lægger stor vægt på altid at være effektive, fleksible og omstillingsparate. Du kan derfor altid regne med, at vi reagerer hurtigt på hasteopgaver i Viborg og omegn.

Vi står klar til at hjælpe både ved store og små erhvervs- og industriopgaver samt præcisionsopgaver i private hjem. Vi kan klare opgaver for både de største entrepriser og for mindre enkeltopgaver. Vi har fokus på ordentlig og forsvarlig afdækning samt på altid at aflevere pladsen ryddet, således andre kan komme til, når vi har gjort vores arbejde. Vi tilbyder at arbejde udenfor normal arbejdstid, således hverdagen på kontoret, i skolen eller ved produktionen kan forløbe som normalt.

Jysk Diamantskæring er derfor det oplagte valg, hvis din byggeplads skal have et professionelt skær i Viborg eller omegn. Vi kan også hjælpe med betonskæring og betonboring.

Hos Jysk Diamantskæring borer, skærer og sliber vi i beton, både gulv og væg. Er du interesseret, kan du læse mere om vores ydelser nedenfor:

NedbrydningVi hjælper i Viborg og omegn

Når det kommer til nedbrydning, kan det rigtige specialudstyr spare dig for rigtig mange timers arbejde.

Jysk Diamantskæring hjælper ved vanskelige nedbrydningsopgaver i Viborg og omegn. Vores fjernstyrede nedbrydningsrobot BROKK 110 er specielt velegnet til indendørs nedbrydning, hvor det kan være svært at få adgang til samt steder med risiko for nedfaldene byggematerialer. Der er mange fordele ved at bruge BROKK 110 – blandt andet vejer den meget mindre end en minigraver. Der er derfor en langt mindre risiko for, at gulvet bryder sammen under processen. Desuden er BROKK 110 eldreven, således byggepladsens ansatte ikke får dieselos. På grund af den lille størrelse kan robotten kravle ind gennem selv de mindste åbninger, men stadig bibeholde den gode effekt.

Jysk Diamantskæring gør det let at bryde ned – selv når det ser sværest ud. Skal du have lavet nedbrydning i Viborg, er Jysk Diamantskæring derfor altid det rette valg!